OKULUMUZ TARİHÇESİ

Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde Elazığ Valiliği ile Eti-Krom A.Ş. arasında imzalanan protokol ile Elazığ ili Merkez  ilçesi Yazıkonak Beldesi EOSB 3.Bölgede  Zeycan Yıldırım  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitime ilk defa 2016/2017 Eğitim öğretim  yılında  başlamış olup, 2016- 2017 Eğitim öğretim yılının 1.Döneminde Toki Yazıkonak Çok Programlı Lisesinde eğitim öğretime başlamıştır. Binamıza 13/02/2017 tarihinde taşınarak Eğitim-Öğretime devam edilmektedir.

02.08.2017 1130

Organize sanayi, işveren ve meslek odalarıyla yapılan istişare ve protokoller sonucu okulumuzda;

- Metal Teknolojisi Alanı "Çelik Konstüriksiyon dalı

- Metalürji Teknolojisi Alanı "Döküm dalı"

- Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı "Mobilya imalatı dalı"

- TMakine ve Tasarım Teknolojileri Alanı "Endüstriyel Tasarım"

Bölgenin  gereksinimini karşılayacak kalifiye elaman açığının fazla olmasından dolayı yukarıdaki Alan / Dalların açılmasına karar verilmiştir.